Inspire Fonds

voor jeugdtalent

Inspire geeft om jeugdtalent!

Vanaf het ontstaan in 2016, heeft Inspire zich altijd ingezet voor talentontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat gemotiveerde en ambitieuze jeugdspelers zich optimaal kunnen ontwikkelen. In de afgelopen jaren is Inspire snel gegroeid en is de doelgroep breder geworden, we bedienen nu ieder niveau en alle leeftijden. Echter blijft voor ons de focus op talent een belangrijke pijler. Doordat we nu meer spelers trainen, kunnen we meer gemotiveerde en ambitieuze spelers samenbrengen.

"Ons doel is om jaarlijks € 50.000 ter beschikking te hebben voor jeugdtalent, helpt u mee?

Inspire Fonds

Om als jeugdspeler een goed programma te kunnen draaien is er veel geld nodig. De meeste kosten gaan zitten in training, begeleiding, baanhuur en reizen naar toernooien. Vanuit Inspire wordt al veel tijd en geld geïnvesteerd om de getalenteerde jeudgspelers te ondersteunen. Echter beschikken we nog niet over een ruim genoeg budget om alle spelers goed te kunnen bedienen. En daarom hebben we het Inspire Fonds in het leven geroepen. Inspire reserveert een deel van de winst voor het fonds, dat wordt aan het eind van het jaar bepaald. Dat zal aan het einde van 2022 voor het eerst gebeuren. Naar inschatting kunnen we jaarlijks € 5.000 - € 15.000 reserveren.

Ons doel is om jaarlijks € 50.000 ter beschikking te hebben voor jeugdtalent, helpt u mee?

Door een mail te sturen naar fonds@inspiretennisopleiding.nl kun je aangeven of jij wil doneren en hoeveel.

Alvast enorm bedankt 🙏

Wat doet Inspire met het geld?


Ons doel is om alle ambitieuze jeugdtalenten de kans te geven een goed programma te volgen. Dit willen we bereiken door het geld in te zetten voor:

• Persoonlijk budget voor families met laag inkomen
• Inplannen van extra training
• Specialistische begeleiding (mentaal, fysiek etc)
• Reizen naar toernooien
• Trainingskampen


Benieuwd waar we het geld aan uit hebben gegeven? KLIK HIER om het te zien.